Letselschade Advocaat Noord-Holland

Wanneer u letselschade heeft opgelopen, dan kan u ter compensatie van de geleden schade een letselschadevergoeding claimen door de tegenpartij aansprakelijk te stellen voor het veroorzaken van de letselschade. Heeft u letselschade opgelopen door schuld van een ander? Bijvoorbeeld door een fietsongeval, aanrijding met een auto of bedrijfsongeval? Dan heeft u mogelijk recht op schadevergoeding.

Kijk op de onderstaande pagina’s voor het inschakelen van een letselschade advocaat bij u in de buurt. De letselschade advocaten van Letselclaim.nl behartigen uw belangen en claimen de maximale schadevergoeding.

Waarom LetselClaim.nl?

✔ Gratis rechtsbijstand voor slachtoffers
In Nederland is het zo geregeld dat wanneer u letselschade hebt opgelopen door de schuld van een ander, die persoon of dat bedrijf ook alle kosten van uw juridische bijstand door een letselschade advocaat of jurist moet betalen. De juridische dienstverlening kost u dan niets.

✔ Maximale schadevergoeding
Om voor u de maximale schadevergoeding te krijgen, werken wij uitsluitend samen met letselschade advocaten en juristen die minimaal 10 jaar gespecialiseerd zijn in letselschades.

✔ Landelijk netwerk
Wij werken samen met een landelijk netwerk van letselschade advocaten en juristen door heel Nederland, zodat wij u binnen 1 werkdag helpen.

Direct gratis advies

U kunt uw letselschade melden door te bellen naar gratis telefoonnummer 0880 – 112 112. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08:30 tot 17:30.

Of meld uw letselschade via ons contactformulier. Dan nemen wij binnen 1 werkdag contact met u op.

Contactformulier