Letselschade Advocaat Rotterdam

Heeft u letselschade opgelopen door een fietsongeval, aanrijding met een auto of bedrijfsongeval en wilt u een letselschade advocaat uit de regio Rotterdam inschakelen? Dan is LetselClaim.nl de juiste partij voor u. De letselschade advocaten van Letselclaim.nl behartigen uw belangen en claimen de maximale schadevergoeding.

Waarom een letselschade advocaat inschakelen?

Wanneer u letselschade heeft opgelopen is het van belang dat u de betrokken partij aansprakelijk stelt voor uw schade. De tegenpartij kan de aansprakelijkheid voor uw letsel volledig, gedeeltelijk of niet erkennen. De aansprakelijkheid is vaak onderwerp van discussie, met name de toedracht.

Het aantonen van uw letsel en het aansprakelijk stellen van een derde partij kan een complex traject zijn. Het is daarom verstandig een letselschade advocaat van LetselClaim.nl in te schakelen. Onze letselschade advocaten geven u advies, bepalen de aansprakelijk en ontzorgen u in de communicatie.

Onze letselschade advocaten uit Rotterdam hebben minstens tien jaar ervaring in letselschadezaken en kennen dus de kneepjes van het vak. De afwikkeling van een letselschadezaak kan veel tijd in beslag nemen. Laat u niet verleiden om snel akkoord te gaan met een schikkingsvoorstel van de tegenpartij. Laat u goed raadplegen en adviseren door een deskundige.

Waarom LetselClaim.nl?

✔ Gratis rechtsbijstand voor slachtoffers
In Nederland is het zo geregeld dat wanneer u letselschade hebt opgelopen door de schuld van een ander, die persoon of dat bedrijf ook alle kosten van uw juridische bijstand door een letselschade advocaat of jurist moet betalen. De juridische dienstverlening kost u dan niets.

✔ Maximale schadevergoeding
Om voor u de maximale schadevergoeding te krijgen, werken wij in Rotterdam uitsluitend samen met letselschade advocaten en juristen die minimaal 10 jaar gespecialiseerd zijn in letselschades.

✔ Landelijk netwerk van specialisten
LetselClaim.nl is landelijk actief en werkt met een netwerk van letselschade advocaten en juristen. Wanneer u uw letselschade bij ons meldt, dan neemt een van onze advocaten uit de regio Rotterdam binnen 1 werkdag contact met u op.

Direct telefonisch advies

U kunt uw letselschade melden door te bellen naar het gratis telefoonnummer 0880 -112 112. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08:30 tot 17:30.

U kunt ook onderstaand contactformulier invullen. Dan nemen wij binnen 1 werkdag contact met u op.

Contactformulier